Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 3. dubna

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V noci bude přecházet přes Německo a Polsko k severovýchodu teplá fronta, která částečně ovlivní počasí u nás. Za ní k nám začne po zadní straně tlakové výše se středem nad jihovýchodní Evropou proudit teplý vzduch od jihozápadu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, od západu na většině území oblačno, přechodně až zataženo a na severozápadě a severu Čech místy slabý déšť. K ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 5 až 1 °C. Slabý jižní až jihovýchodní vítr do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno, zpočátku na severu až zataženo a ojediněle slabý déšť. Během dne postupně místy skoro jasno. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C, v Čechách až 20 °C. Zpočátku slabý, postupně mírný vítr jižních směrů 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

10. května 2024 8:44

Německo zvažuje proti Izraeli stejné kroky jako USA

Německý ministr obrany Boris Pistorius uvedl, že Berlín zvažuje podobné kroky jako Spojené státy, které pohrozily zastavením dodávek zbraní Izraeli, pokud by izraelské jednotky začaly s rozsáhlou operací ve městě Rafah na jihu palestinského Pásma Gazy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy