Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 5. dubna

Jaro, ilustrační fotografie
Jaro, ilustrační fotografie
Foto: MiZ, EuroZprávy.cz

Praha - Zvlněná studená fronta bude přecházet přes naše území k východu. Za ní k nám pronikne chladný vzduch od severozápadu. V něm se k nám večer od západu rozšíří tlaková výše, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, ojediněle, v Čechách zpočátku místy přeháňky. Na Moravě a ve Slezsku zpočátku polojasno až skoro jasno. Nejnižší teploty 9 až 5 °C. Mírný západní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, zpočátku místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: mírný až slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, na většině území přeháňky nebo občasný déšť, ojediněle bouřky. Později večer v Čechách nad 800 m srážky i sněhové. Nejvyšší teploty 13 až 17 °C. Mírný jihozápadní vítr 3 až 7 m/s,místy s nárazy kolem 15 m/s, zejména v Čechách, se k večeru bude měnit na severozápadní.

Tlaková tendence: setrvalý stav, večer mírný, v Čechách silný vzestup

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy