Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď na noc a čtvrtek 3. května

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Marie Cvrčková, EuroZprávy.cz

Praha - Frontální rozhraní, oddělující teplý vzduch na východě od chladnějšího na západě bude postupovat přes naše území k východu. Informuje ČHMU.

Počasí v noci (22-07):V Čechách oblačno až zataženo, místy déšť, přeháňky nebo bouřky. Vevýchodní polovině území polojasno až skoro jasno, zpočátkupři zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky nebo bouřky. Nejnižšíteploty 14 až 10 °C, na západě Čech kolem 8 °C. Slabý proměnlivý vítr1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav, k ránu slabý až mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Vevýchodní polovině území polojasno až oblačno, místy přeháňky nebobouřky, ojediněle i silné. Nejvyšší teploty od 15 °C na západě až po28 °C na východě území, v 1000 m na horách kolem 15 °C, na východěaž 20 °C, v Krušných horách kolem 12 °C. Mírný severní vítr3 až 7 m/s, na Moravě a ve Slezsku zpočátku jižní až jihozápadnívítr.

Tlaková tendence: mírný až slabý vzestup

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 18:24

Rusko přijme opatření, pokud v Polsku budou jaderné zbraně, tvrdí Kreml

Ruské ministerstvo obrany přijme všechna nezbytná opatření k zajištění bezpečnosti Ruska v případě rozmístění jaderných zbraní na polském území. Na brífinku v Moskvě to v pondělí prohlásil mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy