Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 10. listopadu

Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Mezi tlakovou níží nad východním Atlantikem a tlakovou výší nad východní Evropou k nám bude i nadále proudit teplejší vzduch od jihu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, zpočátku místy polojasno. Zejména v Čechách místy mlhy. Ojediněle mrholení. Nejnižší teploty 8 až 4 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 2 až 6 m/s, v západní polovině Čech vítr slabý do 4 m/s. Tlaková tendence: slabý pokles Rozptylové podmínky: většinou dobré, v Čechách mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zpočátku zataženo až oblačno a místy mlhy. Ojediněle mrholení. Na horách, na východě území a postupně místy i jinde, polojasno až skoro jasno. Nejvyšší teploty 9 až 13 °C, při déletrvajícím slunečním svitu až 15 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s. V západní polovině Čech vítr slabý do 4 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 11:51

Počasí: Vítr v Čechách zesílí. Výstraha platí až do úterý

Úvod týdne nepřinese jen výrazné ochlazení způsobené přechodem studené fronty. Zesílí také vítr, upozornili meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). V nárazech má dosahovat rychlosti přes 65 kilometrů za hodinu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy