Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 25. prosince

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Okluzní fronta bude postupovat přes naše území k jihovýchodu. Za ní se bude do střední Evropy rozšiřovat od západu tlaková výše, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno. Zpočátku ojediněle, na severozápadě a postupně i jinde místy sněžení, na horách na severu sněžení vydatnější. Nejnižší teploty 0 až -4 °C, během noci v Čechách oteplování. Ojediněle tvorba náledí. Mírný severozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno. Místy sněžení, na horách na severu sněžení vydatnější, v polohách pod 400 m i déšť se sněhem nebo déšť. K večeru od jihozápadu, kromě severovýchodu, postupně ubývání srážek a částečné ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 0 až 4 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s. Od vyšších poloh místy tvorba sněhových jazyků. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

10:59

Korupce v Rusku. Šojgu přijde o náměstka, soud ho poslal do vazby

Ruskem otřásá korupční aféra na nejvyšších místech. Moskevský soud ve středu poslal do vazby náměstka ministra obrany Sergeje Šojgua. Timur Ivanov byl zadržen v úterý pro podezření z braní úplatků, za což v případě odsouzení hrozí až 15 let vězení. O případu informují ruská média. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy