Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 10. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Po přední straně tlakové výše se středem nad Britskými ostrovy bude do střední Evropy proudit studený vzduch od severu, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno a na většině území občasné sněžení nebo sněhové přeháňky, na horách četnější. Nejnižší teploty 0 až -4 °C, ojediněle tvorba náledí. Mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s, zpočátku na východě a severovýchodě jen slabý do 4 m/s. Tlaková tendence: mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré, na východě zpočátku mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno a místy občasné sněžení nebo sněhové přeháňky, v Čechách zpočátku na většině území. Na horách budou srážky četnější. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 20:05

Ukrajinští piloti budou trénovat na dalších třech nizozemských F-16

Nizozemsko předá tři stíhačky F-16 na rumunskou leteckou základnu, na které se ukrajinští piloti a další personál učí pracovat s těmito stroji. Informovala o tom agentura Reuters. Nizozemsko je součástí mezinárodní koalice, která má v plánu dodat ukrajinské armádě stíhačky americké výroby. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy