Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 13. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

V čerstvém severozápadním proudění bude přes naše území postupovat v noci na neděli okludující frontální systém a další frontální systém během nedělního odpoledne a večera, uvedl portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo, déšť, od severozápadu proměnlivá, převážně velká oblačnost a přeháňky. V Čechách v polohách nad 600 m, na Moravě a ve Slezsku nad 400 m srážky smíšené nebo sněhové. V Čechách na horách vydatnější srážky. Nejnižší teploty +3 až -1 °C. Čerstvý západní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s (kolem 70 km/h). Na východě vítr mírný. Tlaková tendence: mírný, k ránu slabý pokles. Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Zpočátku proměnlivá oblačnost, místy přeháňky, během dne od severozápadu zataženo a déšť, později přechod k přeháňkám. V polohách nad 600 m, v Čechách přechodně nad 900 m srážky smíšené nebo sněhové. Zejména v Čechách na horách vydatnější srážky. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Čerstvý západní vítr 5 až 10 m/s, místy, zejména večer a v Čechách s nárazy 15 až 20 m/s (55 až 70 km/h), na horách 20 až 30 m/s (70 až 110 km/h). Tlaková tendence: mírný až silný pokles, večer od severozápadu slabý vzestup. Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:40

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy