Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott má novou písničku. Zpívá o posledním roce svého života

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Už jen hodiny zbývají do chvíle, kdy v rádiích poprvé zazní nový hit Karla Gotta! S touto překvapivou informací přišel v sobotu deník Aha. Mistr se spojil s hitmakerem Michalem Davidem, který pro něj společně s Jaroslavem Machkem napsal píseň Perfektní den.

Michal David chce píseň o víkendu upravit a v pondělí ji rozeslat všem českým rádiím. Není pochyb, že ta po ní hned skočí. Karel Gott na nahrávce, kterou David deníku Aha poskytl, zní báječně! Vůbec není slyšet, že bojoval se zákeřnou nemocí.

"Musím uznat, že mu to zpívá senzačně. Je zase plný síly a elánu," řekl deníku Aha po nahrávání s Karlem Gottem Michal David. Píseň pro čtyřicetinásobného Zlatého slavíka připravil společně s Jaroslavem Machkem.

Píseň se jmenuje Perfektní den a Karel Gott v ní zpívá o tom, co v posledním roce musel podstoupit - o boji s osudem, který ale nevzdal a zvládl. "Zdá se, že je dnes krásně, dnes mám svůj perfektní den. Smát se, chci všemu smát se, tak rád jsem, že na světě jsem," zpívá mistr v chytlavém refrénu.

"Vyzařuje z ní radost ze života a tu teď Karel samozřejmě má, a velikou," popsal nový hit slavného zpěváka Michal David.

Čtyřicetinásobný Zlatý slavík Karel Gott oslavil v červenci 77. narozeniny. V tomto týdnu se po dlouhé době ukázal na veřejnosti, když si od televize Nova převzal dárek, který mu poslal jeho vzor, velšský zpěvák Tom Jones.

Fanoušci byli přímo nadšeni z toho, jak se úžasně mistr po náročných chemoterapiích zotavuje. "Vlasy mi začaly růst už po páté chemoterapii. Ženy říkají, že teď vypadám sportovněji. Jinak mezi vlasy, které mi narostly, není ani jedna šedina," pochvaluje si sám Zlatý slavík.

Je tak jen otázkou času, kdy Karel Gott zase vystoupí před fanoušky. Deník Aha spekuluje o tom, že by to mohlo být 15. října v O2 Aréně na megakoncertu rádia Impuls. V televizi Nova Karel Gott zase mluvil o tom, že by rád zapíval jen s piánem v nějakém malém divadle.

Témata:  Karel Gott hudba

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 11:46

Ruské regiony ruší kvůli Ukrajině vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství

Nejméně pět ruských regionů se rozhodlo zrušit vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství, kterým si Rusko připomíná sovětské vítězství nad nacistickým Německem dne 9. května. Tato opatření jsou reakcí na hrozbu útoků z Ukrajiny, s níž Rusko vede více než dva roky válečný konflikt, informoval server The Moscow Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy