Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Velkolepá ruská svatba na Žofíně s Robbie Williamsem. Neuvěříte, kolik otec nevěsty zaplatil

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Korzo

Praha - Luxusní šaty, kaviár a Robbie Williams jako hudební doprovod. Tak vypadala svatební hostina dcery bohatého ruského oligarchy Rašida Sardarova. Za svatbu na Žofíně údajně zaplatil neuvěřitelných 250 milionů korun.

Otec krásné nevěsty, Viktorie Sardarovové, za honosnou hostinu zaplatil pořádný balík. Údajně až 250 milionů korun. Nevěsta s pochlubila svým velkým dnem na instragramu. Hosté si mohli vychutnat různé druhy kaviáru.

Svatba vypadala opravu velkolepě a tomu odpovídal i seznam hostů. Mezi pozvanými byla například modelka z Viktoria Secret, Sara Sampaio, která se pochlubila na sociálních sítích hlavním programem večera - zpěvákem Robbie Williamsem.

Rodina patří mezi 500 nejbohatších lidí z Ruska a tomu taky odpovídal seznam pozvaných hostů. Třiadvacetiletá Viktoria Sardarovová před dvěma lety ukončila vysokou školu v Moskvě a za manžela si vybrala Gibsy Anton Antonova.

Témata:  svatba Robbie Williams

Aktuálně se děje

2. května 2024 11:55

EU není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu, tvrdí Fico

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy