Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

David Kraus se pochlubil se svým dlouholetým přítelem. A že jim to slušelo!

Psí den s Prahou 13 Fotogalerie +5
Psí den s Prahou 13
Foto: Orca

Praha - Herec a zpěvák David Kraus už dlouhá léta úspěšně tají před širokou veřejností, že večer po jeho boku ulehá přítel Hugo. Do společnosti ho nevodí, proto bylo tak těžké je odhalit, nakonec se ale podařilo se a konečně se nemusí schovávat.

Pokud jste utrpěli menší šok, můžete si oddychnout. David je samozřejmě stále šťastný se svoji přítelkyní a s jeho dlouholetým přítelem se to má trochu jinak. Hugo je Davidův pes - Bostonský teriér, kterému je už 10 let a jsou nerozlučná dvojka. David se o Huga skvěle stará, snaží se mu dát tu nejlepší péči a stejně jako každý pejskař mu dopřává kvalitní granule i pamlsky a na zimu teplé oblečení. „Dřív jsem byl striktně proti oblékání psů, ale tyhle rasy jsou už tak vyšlechtěné, že by bez bundy nachladl a měl by zdravotní problémy. Proto jsem změnil názor," komentuje vážně David Kraus.

 

Také Míša Doubravová-Tomešová se svojí láskou ke čtyřnohým mazlíčkům netají. Se svými dvěma psy se zúčastnila kostýmové zkoušky kvůli akci Psí den s Prahou 13 v Centrálním parku Lužiny, která se uskuteční 3. září. „Mimi, moje Jack Russell teriérka, je rozená modelka, podívejte, jak jí ten obleček sluší," rozplývala se Míša Doubravová-Tomešová. Vyzkoušela na ní ještě psí botičky, ale ty se Mimi vůbec nelíbily a snažila si je sundat. David neodolal a vyzkoušel na Hugovi také několik oblečků. „Nejvíc mu sluší tenhle s kapucí a velkýma očima," zahlásil, když mu oblékl kostým pohádkové postavičky.

 

Pejsci Míši Doubravové-Tomešové si také zkusili hlavolamy a na to konto Míša prozradila: „Akord je poměrně plachý pes, ale Mimi je všude plno, i přes to, že je takhle malinká. Na Psím dni chceme vyzkoušet i skok do výšky, tak snad se nám povede to vyhrát, protože bychom se tak zapsaly do České knihy rekordů ve skoku do výšky." 

 

David Kraus se na Psí den dostavit nemůže, kvůli natáčení: "Mrzí mě to, protože to bude skvělá akce, kde se snoubí pomoc útulkům se soutěžemi a celkově velmi nabitým programem plným zábavy. To se moc nevidí. Hlavně je to jedna z mála akcí, na kterou prostě svého psa přivést musíte. Situace v útulcích je krizová, což si moc lidí neuvědomuje. Existuje spousta programů, jak jim pomoci, třeba i jinou cestou než finanční odměnou. Já jsem například chodil pomáhat venčit. To je skvělé," dodává Kraus.

 

Majitelka firmy Rebeldog, kam celebrity zamířili, Daniela Duchková, komentovala přípravy na akci slovy: „Moc se na akci těšíme a velmi intenzivně připravujeme. Máme vybrané nejrůznější doplňky, oblečky a spoustu hraček speciálně na tuto akci. Celý náš tým se moc těší, protože pejsci jsou naše srdeční záležitost. Jako partner akce máme velkou zodpovědnost, ale věřím, že vše zvládneme bez problému."

Témata:  David Kraus psi Psí den s Prahou 13

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy