Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kdo může za rozpad manželství Jolie a Pitta? Populární komička má ostrou odpověď

Angelina Jolie a Brad Pitt
Angelina Jolie a Brad Pitt
Foto: Instagram Angelina Jolie

Los Angeles - Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta plní stránky všech světových médií. Nikdo si ale nedovolil zaútočit na slavný pár, jako jedna z kamarádek Jennifer Aniston. Populární komička Chelsea Handlerová si nebrala servítky a řekla, co podle ní za jejich rozvodem stojí. Z rozpadu manželství viní Angelinu Jolie, která její kamarádce Pitta před lety přebrala.

"Brad a Angelina vždycky říkali, že se nevezmou, dokud každý nebude mít možnost uzavřít sňatek. A já jsem vždycky říkala, že se vdám, až se oni dva rozvedou. Takže oficiálně přijímám žádosti o roku," zahájila proslov ve svém pořadu Chelsea Handlerová.

"Říká se, že hlavním problémem bylo, že Brad Pitt hodně pil alkohol a kouřil marihuanu. Nedivím se, že si takovou léčbu musel naordinovat," pokračovala.

"Možná to bylo proto, že místo aby posledních dvanáct let strávil s Georgem Clooneym a Mattem Damonem u jezera Como, tak byl zavřený v baráku s 85 dětmi, které mluví 15 jazyky," útočila na rodinu Brada a Angeliny.

"A dalším důvodem je, že si vzal zas**ného blázna," přitvrdila Handlerová. Na konci projevu ironicky dodala, že by se páru mělo dopřát co nejvíc soukromí. "Už o tom mluvit nebudu, teda jen veřejně," se smíchem uzavřela téma slavná komička.

Témata:  Angelina Jolie Brad Pitt

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy