Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Manželka Johnnyho Deppa má problém, hrozí již až deset let. Co provedla?

Johnny Depp
Johnny Depp
Foto: iCelebZ.com

Sydney - Amber Heardová, manželka známého herce Johnyho Deppa čelí před australským soudem obvinění, že do země bez povolení přivezla své dva psy. Provinění se 29letá herečka Heardová dopustila loni v květnu.

Austrálie má přísné předpisy požadující karanténu pro přivážená zvířata. Odlehlý kontinent má jedinečnou flóru a faunu a obává se zavlečení chorob. Ministr zemědělství Barnaby Joyce pohrozil Heardová utracením psů, a proto herečka Austrálii urychleně opustila.

Dnes začíná ve městě Gold Coast na jihovýchodě Austrálie soudní řízení, k němuž bylo podle stanice ABC pozváno 12 svědků. Jedním z nich by podle spekulací místních médií měl být i 52letý Depp, který dnes ráno i se svou chotí do města přiletěl. Heardové hrozí až deset let vězení, napsala agentura DPA.

Provinění se 29letá herečka Heardová dopustila loni v květnu. Podle obžaloby do země přiletěla za manželem soukromým letadlem se svými dvěma yorkšírskými teriéry Boo a Pistol, aniž pro své miláčky měla příslušné povolení. Depp tehdy natáčel pátý díl Pirátů z Karibiku.

Témata:  Johnny Depp Austrálie soudy

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy