Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Váš otec zničí zemi: Ivanku Trumpovou napadli cestující na letišti

Ivanka Trumpová
Ivanka Trumpová
Foto: ivankatrump.com

New York - Ivanka Trumpová, nejstarší dcera budoucího amerického prezidenta, má za sebou nepříjemný zážitek. Verbálně na ni zaútočili dva cestující, když se letadlo chystalo k odletu z Kennedyho letiště v New Yorku.

"Váš otec zničí zemi," křičel jeden z pasažérů. Podle svědků Ivanka ignorovala dotyčného a snažila se zabavit děti za pomoci hraček.

Jména cestujících společnost neuvedla, nicméně krátce před odletem do Palm Beach na Floridě jeden z cestujících, newyorský profesor Matthew Lasner, napsal na twitteru, že na palubě běžného letu je i Ivanka se svým manželem Jaredem Kushnerem a trojicí potomků.

"Proč je v našem letu? Měla by letět soukromým letadlem," zvolal Lasnerův partner Dan Goldstein podle serveru TMZ.com. Podle Lasnerovy verze "můj manžel vyjádřil rozladění klidným tónem, ale personál JetBlue to zaslechl a vykopli nás z letadla".

Aerolinky JetBlue ujistily v prohlášení, že nepřistupují k rozhodování o vyloučení cestujícího z přepravy lehkovážně. Ujistily také, že se postarají, aby oba pasažéři mohli odletět příštím letem.

Témata:  USA letectví a letadla Ivanka Trumpová

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 10:38

Trump tvrdí, že by Evropa měla dávat Ukrajině více peněz

Bývalý prezident USA Donald Trump ve čtvrtek vyzval Evropu, aby poskytla Ukrajině více finanční pomoci. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy