Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rok 2017 se blíží. Čemu se vyhnout podle horoskopu?

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: News.com.au **www.news.com.au**

Praha - Rok 2017 je takřka za rohem. Ani se nenadějeme a je tu. A co nás v Novém roce čeká?

Vezmeme si to popořadě, každé znamení zvlášť. Jelikož silvestrovské oslavy vypuknou již tuto sobotu, je nejvyšší čas zjistit, co říkají o nadcházejícím roce hvězdy.

BERAN

Drazí Berani, nebude to jednoduché. Ale nevěště hlavu. Jste houževnatí a temperamentní, jen tak něco vás nerozhodí.

Planetární konstelace ukazují, že ani v jednom měsíci roku 2017 nebudete moci zahálet. Pd ledna do července vás čekají různorodé překážky, kterým se musíte postavit. Hlavně neutíkat z boje. Hvězdy vás otestují, zda jste již dozráli k umění nacházet a přijímat kompromisy. 

Ani v partnerství to nebude extra jednoduché. Vaším hlavním cílem je větší empatie a pochopení pro partnera. Zapomenout byste neměli ani na dostatečné projevy lásky.

Co se zdraví týká, v prvním pololetí si dejte pozor na skladbu jídelníčku. Můžou vám hrozit problémy se žaludkem a také žlučníkem. 

BÝK

Téměř celý rok budete mít velmi silnou vnitřní energii a vašemi silnými stránkami budou cílevědomost a vytrvalost. Ve vztazích s partnerem a rodinou vám to může a bude klapat. 

V zaměstnání nelelkujte a motivujte se. Štěstí vám bude přát, prosaďte své záměry.

Během celého roku konzumujte hodně vlákniny. Vyhnete se tak problémům s konečníkem, a to zejména hemeroidům. 

BLÍŽENCI

Nemusíte se bát, nečekají vás žádné dramatické změny. Doma se s partnerem nepřete. Naučte se nebrat si věci osobně a nebýt vztahovační. Pokud učiníte opak, hrozí hádky a v horším přípdě i rozchody.

V práci se pokuste odolat pokušení zneužívat firemní benefity nebo vaše postavení u zaměstnavatele. Dříve nebo později by se vaše pochybení provalilo a velmi těžko byste to obhajovali. 

Začněte se otužovat a sportujte hned od začátku roku. Hlavním cílem je prevence, která by měla podpořit nejenom imunitní systém, ale hlavně plíce. 

RAK

Raci, netlačte na pilu. Rok 2017 si na vás přichystal nečekaný tlak, který se bude projevovat zejména v oblasti rodiny. Rodinné záležitosti se proto snažte řešit s klidem a nadhledem. 

V milostných záležitostech se nepouštějte do konfliktů, nedělejte tak zvaně z komára velblouda. Mnohem lepší je nalézt společné koníčky a radovat se z maličkostí pospolu. 

V zaměstnání se připravte na to, že po vás bude vyžadována čím dál větší pracovní výkonnost. Ale berte to jako výzvu. Věřte si! Jste daleko více schopní, než si možná můžete myslet! 

V oblasti zdraví dbejte hlavně na stravování. Jezte pravidelně a vyváženě. Jinak se budete potýkat s velmi nepříjemnou bolestí žaludku.

LEV

Nový rok pro vás nebude procházka růžovou zahradou. Ale od čeho jste lvi, abyste se s tím nepoprali! Hvězdy vám do života připraví nečekanou událost, na kterou bude nutné rychle a jednoznačně reagovat. Jak se s tím vypořádáte, máte ve vlastních rukách.

Za to v lásce, v té se vám bude opravdu dařit. Tato oblast vám bude velmi blízká  ať už jste svobodní, či ve vztahu, bude to rok zalitý sluncem.

Komplexní zdravý životní styl je jediná cesta, které byste se měli držet. Lvi mají silné srdce, ale pokud ho příliš zatěžují, můžou se objevit srdeční problémy.

PANNA

Budete plni elánu, nadšení a cilvědomosti. Toho využijte jak v rodině, tak v zaměstnání. Během celého roku je důležité, abyste se soustředili na rozlišování pravd, polopravd a nepravd. To platí nejenom pro lidi, se kterými se budete potkávat. Dávejte si na to pozor také sami u sebe.

Dbejte o tenké střevo, které by vám mohlo způsobovat potíže. Vyzkoušejte vhodnou přírodní detoxikační kúru a začněte si hlídat jídelníček tak, aby v něm nebylo příliš cukrů a bílé mouky.

VÁHY

Přestaňte bilancovat! V roce 2017 na to nebudete mít prostor. Vesmír přichystal situace, ke kterým bude nejlépe se postavit čelem.

Snažte se rozdělovat svůj čas mezi pracovní povinnosti a rodinu. Možná se vám to bude zdát zprvu nemožné, ale pokud toho docílíte, čeká vás krásný rok plný harmonie.V zaměstnání je hlavně důležité, abyste svoje tvůrčí schopnosti věnovali ve prospěch týmu. Žádné sólové akce!

ŠTÍR

Bude se vám dařit. Rok 2017 miluje Štíry. Vhodná je psychická očista prostřednictvím různých duchovních technik. Zaměřte se na alternativy, řiďte se intuicí. Naslouchejte! 

Doma bude klid a pohoda, což vám bude vyloženě svědčit. Odrazí se to na harmonii s partnerem.

V druhé polovině roku si pohlídejte váš způsob života. Nadmíra dobrého pití a jídla by se mohla projevit na štíhlé linii!

STŘELEC

Nový rok vyzývá Střelce k větší míře stability a trpělivého přístupu. Především si dejte pozor na egoistické jednání, které by komplikovalo komunikaci s druhými lidmi.

Neměňte povolání, spíše si zkuste utvrdit svou ynnější pozici. Možná se dočkáte i povýšení.

Od ledna do půlky července si hlídejte tělesnou váhu. S tím souvisí kvalitní životospráva, která by neměla mít velký obsah cukrů a tuků, ale měla by být dobře stravitelná pro zažívací trakt.

KOZOROH

Vesmírné konstelace vám připravily mnoho zkoušek a to hlavně ve vztazích jak s přáteli, tak rodinou. Dotknout se také mohou přímo vašeho bydliště nebo dalších nemovitostí. Buďte tedy opatrní a do ničeho se npouštějte po hlavě.

V oblasti zdraví si dejte pozor na náhlé prochladnutí. Záněty kloubů by na sebe nenechaly dlouho čekat.

VODNÁŘ

V příštím roce mžete být opravdu úspěšní. Jen chytit příležitost za pačesy. Budete jich mít hned několik.

Rizikovým místo mže nastat v partnerském životě. Začnete toužit po změně. Ukáže se, že vám dosavadní způsob života nevyhovuje a rádi byste něco nového.

RYBY

Zejména první polovina roku je vhodná k rozvoji vaší osobnosti na umělecké, duchovní nebo sociální úrovni. Začněte vořit! Jakkoliv. Zaměřte se také na rozvoj psychologie vaší osobnosti. Přesněji řečeno, konkrétní kroky by měly být zaměřené na větší odvahu, odpovědnost a schopnost rozhodovat.

V pracovní sféře na vás budou kladeny vysoké nároky. Nezalekněte se, pokud je zvládnete, budou se dít věci.

 

 

 

Témata:  hvězda Nasty 1 Nový rok Silvestr

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy