Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tajemství Věry Špinarové: Dala košem Morriconemu

Věra Špinarová
Věra Špinarová
Foto: Archiv produkce A. Pavlíka

Praha - Tomu se říká smůla a zároveň odvaha. Věra Špinarová si s sebou do hrobu odnesla jedno zásadní životní rozhodnutí a vlastně i tajemství. Jako by snad tušila, že jí času na tomto světě moc nezbývá a nechce ho ztrácet, byť s obrovskými hvězdami. Asi nejslavnější dirigent a skladatel, jehož hit právě naší českou zpěvačku Jednoho dne se vrátíš, proslavil, od ní totiž před pár měsíci dostal kopačky.

Odmítnout muže a Itala k tomu, to by pro Špinarovou nebylo nic nenormálního. Ale odmítnout Ennio Morriconeho (88), tak tomu se říká nátura a odvaha zároveň. Jak EuroZprávy.cz zjistily z blízkého zdroje zpěvačky, slavný autor se chtěl s Věrou Špinarovou setkat. Dokonce chtěl, aby s ním zazpívala jeho nejslavnější melodii! Jenže smůla!

Ennio Moriccone prý vyslovil přání, že ve všech zemích, kde vystupuje, a letos bude mít úplně poslední turné, a kde někdo nazpíval jeho slavný hit z filmu Tenkrát na západě, by chtěl, aby ten daný zpěvák či zpěvačka s ním tenhle hit před diváky dali.

„Věrce ta produkce prý volala a požádala ji, jestli by v ten den, až tam Moriccone bude, přijela a zazpívala si s ním. V Česku by to byla O2 aréna, kde v říjnu má mít skladatel a dirigent svůj poslední koncert u nás. Jenže nebyla by to Věrka, aby neřekla, co si myslí, a neudělala to, co chtěla, nebo spíš nechtěla,” prozradil nám dobře informovaný zdroj z blízkosti zesnulé zpěvačky.

„Věra se prý zeptala, kolik by to bylo věcí. A když produkce řekla, že jen ta jedna, že jde o ten hit, pronesla prý větu, že “kvůli jedný písničce se na to může vy….., aby jezdila do Prahy”, a položila telefon! Pokud se to takhle pan Moriccone dozvěděl, musel se asi hodně divit. A nebo si řekl, že to musí být velká hvězda a herdeg baba, která si dovolila ho odmítnout,” dodal zdroj od Špinarové.

A nebo snad už zpěvačka v podvědomí tušila, že se něco děje, a nechtěla ztrácet čas “s jednou skladnou”, i když tou nejslavnější. Ostatně právě tahle píseň Jednoho dne se vrátíš, se stala jakousi její vlastní hymnou. A kdololi tuhle melodii slyší, okamžitě mu naskočí, kdo ji zpívá.

„A třeba jednou, až tady nebudu a zazní Jednoho dne se vrátíš, tak všichni budou vědět, že to zpívám já….,” prohlásila před časem sama Věra Špinarová. Ta, která dokázala dát košem Enniu Morriconemu!

Témata:  Věra Špinarová Ennio Morricone

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 8:36

Langšádlová končí ve vládě. TOP 09 oznámila, že podá demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy