Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Největší poprsí mají severské ženy. Češky jsou se svými ňadry v průměru

Milovníci bujného dekoltu musí na sever. Ti, kteří fandím menšímu poprsí, se mohou vydat do Afriky Fotogalerie +2
Milovníci bujného dekoltu musí na sever. Ti, kteří fandím menšímu poprsí, se mohou vydat do Afriky
Foto: Pixabay

Pokud vás zajímá, kde na světě mají ženy průměrně největší ňadra, stačí se podívat na mapu serveru TargetMap. Ta ukazuje, že největší poprsí mají ženy v severských zemích, nejmenší naopak v Africe a Asii

Mapa pracuje s přehledným barevným rozlišením a vyplývá z ní, že ženy s největšími ňadry žijí ve Finsku, Norsku, Rusku a Švédsku, kde je průměrná velikost košíčku podprsenky větší než D. Česká republika se s uváděnou průměrnou velikostí D řadí mezi vnadnější země.

Ženy žijící v Africe či asijských zemích mají průměrnou velikost košíčků A nebo B, zatímco v Británii, střední Evropě či Spojených státech je průměrná velikost C nebo D, v Austrálii pak C.

V loňském roce na internetu přibyl obdobný, barevně rozlišený obraz světa - tentokrát podle průměrné délky penisů. Z ní vyplynulo, že nejvíce obdaření jsou muži v Kongu s průměrnou délkou 18 centimetrů.

Do nejlepší "zelené" kategorie se dostala i Česká republika s uvedenou průměrnou délkou penisů 16 centimetrů.

Témata:  prsa ženy

Aktuálně se děje

5. května 2024 8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy