Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Gottova operace se odkládá, co s ním bude dál?

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Karel Gott měl v pátek podstoupit operaci. Jenže lékaři ze Všeobecné fakultní nemocnice nakonec plánovaný zákrok odložili. Zřejmě kvůli špatným výsledkům předoperačních vyšetření šestasedmdesátiletého zpěváka.

Podle dostupných informací měli lékaři Karla Gotta operovat v pátek. K zákroku ale nakonec nepřistoupili. Jeho mluvčí Aneta Stolzová v pátek o operaci mlžila. "Nikdy jsme nepotvrdili, že by pan Gott dnes měl podstoupit operaci a skutečně k ní nedošlo. Až bude po operaci, dáme vám oficiálně vědět," uvedla Stolzová.

Podle informací deníku Blesk museli lékaři plánovaný zákrok odložit kvůli špatným výsledkům předoperačních vyšetření. "Pan Gott měl po nástupu do nemocnice špatný krevní obraz. Proto lékaři nechtěli riskovat a zákrok odložili," uvedl nejmenovaný zdroj.

Podle něj by lékaři mohli Karla Gotta operovat hned začátkem tohoto týdne. "Vše nasvědčuje tomu, že mohl mít v těle zánět, proto mu lékaři nasadili silná antibiotika a vyčkávají," řekl zdroj.

Karel Gott leží od čtvrtečního poledne ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí. Lékaři by mu měli odstranit z těla umělý vývod. Tím mistr zakončí léčbu, která započala na podzim loňského roku, když mu lékaři diagnostikovali rakovinu mízních uzlin. Přes zimu tak Gott podstoupil několik cyklů chemoterapie. V polovině března sdělil fanouškům radostnou zprávu, že se mu zákeřnou nemoc podařilo porazit.

Před zákrokem se už Karel Gott pomalu vracel do normálního života. Ještě během rekonvalescence pracoval se Sagvanem Tofim na muzikálu Čas růží, který bude plný mistrových hitů. Minulý týden se zúčastnil oslav 85. narozenin populární herečky Jiřiny Bohdalové, které přinesl vlastnoručně namalovaný obraz. Na oslavě mistr také zazpíval.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 19:13

Tesla propustí více než 10 % zaměstnanců. Prý kvůli růstu, experti ale varují před čínskou konkurencí

Tesla hodlá celosvětově propustit více než 10 % svých zaměstnanců, uvádí agentura Reuters s odkazem na interní dokumenty společnosti.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy