Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mimozemšťané existují, schovali se u Saturnu, tvrdí prestižní vědec

UFO
UFO
Foto: Pixabay

Podle inženýra Normana Bergruna, který dříve pracoval pro NASA v Ames Research Center jsou v naší sluneční soustavě a stojí za prstenci okolo planet, jako je například Saturn. Co tam dělají? Máme se bát?

Inženýr Norman Bergrun nedávno prohlásil, že se v prstenci Saturnu schovávají mimozemšťani se svými vesmírnými loděmi. Bergrun o tomto mluvil s konspiračním kanálem na YouTube SecureTeam10 a řekl jim, že se tam UFA schovávají už delší dobu.

„Počet mimozemských vesmírných lodí v našem systému a kolem prstencových planet roste,“ sdělil Bergrun pro SecureTeam10. Podle něho lze najít podobné lodě okolo dalších prstencových planet, jako je Jupiter a Uran.

Není to poprvé, kdy něco takového Bergrun tvrdil. V roce 1986 napsal celou knihu s názvem „Ringmakers of Saturn“. V knize Bergrun píše, že Saturn obklopují obrovské lodě, některé z nich vytvořily prstence kolem planety.

Bergrun o mimozemšťanech okolo Saturnu mluvil i v roce 2016. Těmto mimozemšťanům Bergrun přezdívá „ring makers“, neboli tvůrci prstenců. Proč však mimozemská rasa cítí potřebu vytvářet prstence kolem našich planet, však neví.

Norman Bergrun přitom není žádný konspirační teoretik. Jedná se o vědce, který je mezi ostatními výzkumníky poměrně silně respektovaný. Je proto podivné, že zrovna on tvrdí, že se mimozemšťané zdržují v okolí Saturnu.

Podle něho se navíc počet lidí navýšil natolik, že dosahuje kritických hodnot, a proto se mimozemšťané začali shromažďovat u Neptunu a Jupiteru. „Tyto věci obydlely Saturn, kde jsem je poprvé objevil,“ cituje Bergruna server Express.

Bergrunovo prohlášení se velice hodí nadšencům a lovcům UFO, jako je například Scott Waring. Ten Bergrunovi nejen věří, ale myslí si, že vědec prozradil největší tajemství, které NASA kdy měla. My ostatní si asi budeme muset počkat, až se tito mimozemšťané objeví.

Témata:  Saturn UFO mimozemšťané / UFO

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 15:09

Policie vyšetřuje napadení v pražském servisu, jeden člověk je po smrti

Pražská policie vyšetřuje napadení v autoservisu v Řepích, ke kterému byli přivoláni i lidé z oddělení vražd. Hrůzný čin si totiž vyžádal úmrtí jedné osoby. Strážci zákona na místě zadrželi jednoho muže. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy