Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vila po zemřelém Svobodovi na prodej. Jakou částku za ní jeho syn chce?

Karel Svoboda
Karel Svoboda
Foto: TV Barrandov

Praha - Devět let po sebevraždě hitmakera Karla Svobody (68) je k mání jeho vila v Jevanech. Syn Petr Svoboda (35) ji nabízí k prodeji za neskutečných 75 milionů korun. Informuje o tom dnešní vydání Blesku.

Informaci o prodeji vily potvrdil Svobodův nejstarší syn Petr: „Ano, prodej stále zvažuji, ale nespěchám na to." Dál už byl ale skoupý na slovo. Petr se do vily, kde se jeho otec zastřelil, nastěhoval krátce po události. Vdova Vendula Svobodová (44) mu polovinu domu přenechala a se synem Jakubem (10) se odstěhovala do Říčan.

"Majitel si je vědom, že je cena vysoká, a je ochotný o ceně jednat. Pokud máte alespoň padesát milionů..." řekla realitní makléřka z kanceláře, která se specializuje na ty nejluxusnější nemovitosti v Praze a okolí.

Jenže podle odhadce je to i tak za vilu se zahradou o ploše 3253 metrů čtverečních astronomická částka. "Vzhledem k tomu, že neznám detaily, je těžké to odhadnout... Ale nemovitost jako taková je do dvaceti milionů," sdělil nejmenovaný pražský odhadce.

Dům je podle realitní makléřky okamžitě volný k nastěhování! "Majitelé v domě stále bydlí, ale chtějí se odstěhovat do zahraničí, takže o prodej stojí," prozradila listu. V domě by po Karlu Svobodovi zůstalo i některé vybavení včetně obrazů.

Témata:  Karel Svoboda nemovitosti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 19:49

Očkování za 50 let zachránilo přes 150 milionů životů, odhadla WHO

Za uplynulé půlstoletí se díky celosvětovému úsilí v oblasti očkování podařilo zachránit alespoň 154 milionů životů, uvedla ve středu Světová zdravotnická organizace (WHO). Experti zmínili, že největší přínos očkování je patrný u malých dětí. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy