Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott poslal fanouškům tento vzkaz. Jak se uzdravuje?

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Populární zpěvák Karel Gott, který se zotavuje z náročných chemoterapií a také z operace břicha, kterou mu minulý týden provedli lékaři ve Všeobecné fakultní nemocnici, poslal fanouškům další vzkaz. Tentokrát je nechal nahlédnout do své pracovny a prozradil, jak tráví čas!

"Moji milí příznivci, chci vás opět pozdravit, tentokrát už z domova," vzkázal Karel Gott svým fanouškům. "Daří se mi dobře a zotavování po nedávné operaci probíhá úspěšně a bez komplikací," prozradil čtyřicetinásobný zlatý slavík svým fanouškům skvělou zprávu!

"Hřeje mě i pocit, že na mne stále myslíte a pročítám si průběžně stovky dopisů a přání, za které vám srdečně děkuji. Ale jak je o mně známo, nedokážu jen tak sedět a o práci alespoň nepřemýšlet," vzkázal Karel Gott na Facebooku svým fanouškům. A mistr také prozradil, jak teď tráví svůj čas.

"Takže poslouchám nejúspěšnější písně své letité kariéry a říkám si, jak s nimi naložím, protože na mnohé by byla škoda zapomenout. V mém repertoáru je totiž o mně mnoho nadčasově vypovídajících písní, u kterých by byla škoda, aby zůstaly ve stínu těch úspěšnějších," uvedl Gott.

Na začátku května oblíbený zpěvák prozradil, že se Sagvanem Tofim pracoval na muzikálu složeném z Gottových největších hitů. Ten se bude jmenovat Čas růží a premiéru by měl mít příští rok v Hudebním divadle Karlín.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 9:38

Zvyšujete jaderné napětí, obvinila Čína alianci AUKUS

Čínský ministr zahraničí Wang Yi obvinil země zapojené do bezpečnostního paktu AUKUS z vyvolávání rozporů a zvyšování rizika šíření jaderných zbraní v oblasti jižního Tichomoří. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy