reklama

Že dnes nejde o vůbec nic výjimečného, to dokazuje oblast online seznamování. Většina seznamek potvrzuje, že právě o tento typ hledání partnerů a partnerek je velký zájem. Podívejme se na důvody, proč tomu tak je, z bližšího pohledu. Možná i vy potom zatoužíte zkusit někoho najít.

Na internetu je to jednoduché a anonymní

Je těžko představitelné někoho takto oslovit na klasických místech, kde se lidé seznamují. Jedna možnost, kde je to přece jenom jednodušší, ale existuje. Je to internet, kde jsou pro tyto účely i speciální kategorie. Ideální sex seznamka je právě tím místem, kde lidé mohou najít partnera právě za účelem jednorázového seznámení. Kromě již zmíněné anonymity a toho, že druhá osoba očekává to samé, má tento postup výhody ještě další. O jaké se jedná? Hlavně možnost filtrovat si jednotlivé profily, nebo inzeráty. A to podle:

  • Pohlaví a zájmu
  • Věku
  • Lokality

Statistiky potvrzují velký trend

Když se podíváme na několik posledních statistik, tak ty jasně ukazují, že jednorázová seznámení jsou hitem. I pro svou jednoduchost. Stačí si partnera pozvat domů, zatáhnout screnové rolety a co se bude dít dále, je zcela jasné. Tento trend potvrzuje nejenom generace, která se rozhodla žít single a bez závazků, ale také generace starší. Tedy lidé, kteří mají dlouhodobého partnera nebo partnerku, stejně jako manžela, nebo i manželku. Tím chceme naznačit, že nevěra se podle několika statistických informací začíná v našich životech stávat stále běžnější. A t může být i celkem velký problém. Pro toho, komu nevadí, se však míst k seznámení nabízí více než dost.

Proč lidé tuto formu seznamování hledají?

Nikdy jste danou potřebu nepociťovali? Potom vás jistě zajímá, jaké jsou hlavní důvody k tomu někoho právě v souvisleji s tímto účelem hledat. Proč kupovat pevné postele z masivu, na kterých se během roku vystřídá mnoho partnerů, nebo partnerek. Zde můžeme shrnout hned trojici hlavních důvodů, které s tímto jasně souvisí. O jaké důvody jde?

  • Nuda v klasickém vztahu
  • Snaha vyzkoušet něco nového
  • Trend žít single

Tento typ seznámení hledají všechny věkové kategorie

I když by se mohlo znát, že primárně tento směr seznamování vyhledávají mladší generace, které jsou více promiskuitní než ty starší, není tomu tak. Je třeba připomenout, že zájem o takový druh seznámení je ve všech věkových skupinách. Lidé stále častěji hledají milence i milenky. A to, i když jsou ve svém vztahu víceméně šťastní. Výjimkou není ani skutečně pokročilejší věk. A pokud fyzické tělo přestává fungovat, mohou muži vyzkoušet Andropenis, což znamená, že se nadále nemusejí zříkat daných příjemných prožitků. V tomto ohledu platí, že procento lidí, kteří hledají jednorázové seznámení, najdeme v jakékoliv generaci.

Pravidla jsou základem

Také přemýšlíte nad něčím podobným? Pamatujte na to, že základem jsou pravidla. Nejenom s ohledem na to, co chcete vy, nebo co chce ten druhý. Protože se tolik neznáte, je dobré si vše říci předem. Pravidla jsou ale důležitá i ve chvíli, kdy se jedná o klasickou nevěru. V daném ohledu by měla být základem nejenom snaha omezit přímý cit a lásku, ale je také nutné dodržovat určitá pravidla, spojená s vzájemným kontaktem, který by mohl záletnictví odhalit. Dnes dokonce existují i různé mobilní aplikace, které dokážou nevěrníkům pomáhat a skrývat vše, co je třeba. I toto zcela jasně potvrzuje, že sex na jednu noc se stává něčím stále běžnějším a jak jsme naznačili výše, jedná se také o něco, co je stále vyhledávanější.