Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott zmizí z Prahy? Na severu Čech si staví velký dům

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Zpěvák Karel Gott se možná odstěhuje z Prahy. V severních Čechách jeho rodina koupila velké pozemky, na kterých by měla vyrůst jeho nová usedlost. Tam chce podle všeho zpěvák trávit volné dny a zotavovat se. Štáb televize Nova byl dnes na místě, kde by mělo sídlo stát.

V Doubici ve Šluknovském výběžku zpěvák s manželkou Ivanou nakoupili pozemky o rozloze 7000 metrů čtverečních. Stavět na nich se má prý co nejdříve, Gottovi už mají i stavební povolení.

Vesnička se stovkou obyvatel se dříve proslavila pouze tím, že tam před pár lety našli na dětském hřišti granát a také, že tam pobýval herec Ilja Prachař. Teď v Doubici bude stavět Karel Gott.

Z pražské Bertramky to bude mít Karel Gott do severočeské Doubice zhruba dvě hodiny cesty autem. V okolí je prý pětinásobně více chalupářů než místních a zdejší potraviny dlouhou dobu sháněly nájemce. Ve vesnici turisté navštěvují například místní kostel Nanebevzetí pany Marie.

Místo je pro relax čtyřicetinásobného slavíka jako dělané. Daleko od Prahy si Karel Gott si tam bude moci odpočinout po náročné léčbě.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy