reklama

Ne každá šedesátiletá žena by měla dost odvahy na fotku v bikinách. Eryl Jonesová z Walesu ale vypadá i ve vyšším věku skvěle. Fotku s Eryl teď sdílela na sociálních sítích její dcera, populární blogerka Rhian Allenová (zde).

Mladě vypadající babičky se lidé často ptají na triky, jak stále vypadat takhle svěže. "Je skvělé slyšet nějakou pozitivní zpětnou vazbu, ale já prostě dělám to, co celý život. O zdravý životní styl jsem se zajímala už v mládí," uvedla Eryl pro australský Daily Mail.

Přece jen se ale o pár tipů podělila. "Myslím, že moc nefungují žádné krátkodobé diety, střídmost musíte přijmout se vším všudy," popsala 60letá žena, která jí hlavně saláty. Masu se ale nebrání a má ráda i mořské plody. "Nejsem vegetarián, jen odjakživa miluju ovoce a zeleninu," dodala.

Zároveň si ale Eryl dopřeje i sladké. "Mým potěšením je čokoláda, nejradši mám hořkou. Taky si skoro každý den dávám sklenku červeného vína, i když se snažím alespoň dva dny týdně alkohol nepít," prohlásila.

Kalorie ale krásná babička nepočítá. "Některé ženy v mém věku jsou až moc hubené, to ale podle mě není zdravý vzhled. Snažím se proto hodně sportovat, ale neběhám maratony nebo tak. Spíše chodím na dlouhé procházky a cvičím. Také medituji," prozradila Eryl.

A jak si uchovává tak hladkou pleť? Krémem se natírá poctivě každý den. "Venku jsem opatrná, mám totiž hodně citlivou pleť, proto se nezapomenu natřít třeba i opalovacím krémem. Z gelů proti stárnutí jsem ale vždycky dostala vyrážku," doplnila Eryl.