reklama

Jessica tvrdí, že černé rýhy a fleky, které vypadají, že by mohly být způsobeny špinavou kabelkou nebo taškou postavenou na na plastový stůl, mají ve skutečnosti mnohem zlověstnější příčinu. Američanka říká, že maminky či chůvy by měly vždycky otřít povrch přebalovacího pultu, než si na ni dítě položí.

Žena svá slova sdílela na Facebooku. „Předtím, než se vaše děti přiblíží k těmto věcem, vždy je nejdříve nutné je pořádně utřít. Dokonce i když spěcháte, i když máte deku, na kterou můžete dítě položit. Podívejte se na tu černou značku, ta je od rozžhavené lžičky. Feťáci stoly využívají, když si chystají dávku,“ zdůrazňuje.

„Mohli byste na nich objevit zbytky heroinu a jiné škodlivé tělesné tekutiny. Pokud se někdo nestará o sebe, můžu vám zaručit, že na vaše děti už vůbec nemyslí,“ varuje rodiče Jessica, která požádala uživatele, aby obrázek sdíleli, aby se dostal k co nejvíce rodičům, opatrovníkům a chůvám. „Mohlo by to znamenat rozdíl mezi životem nebo smrtí," tvrdí.

Její příspěvek byl za krátkou dobu sdílen více než 120 000krát, což ji vedlo k tomu, že přidala druhou zprávu, která vysvětluje, jak to všechno vlastně ví. „Nikdy jsem nečekala, že upoutám tolik pozornosti, ale protože se tak stalo, je dobré objasnit některé z věcí, na které se mě ptáte v souvislosti s přebalovacímu pulty na veřejných záchodcích,“ cituje Jessica deník The Independent.

„Ano, to je skutečně pravda. Já sama se zotavuji ze závislosti, a proto jsem napsala tento příspěvek. V první řadě chci varovat všechny nic netušící rodiče, kteří při pohledu na přebalovací stolek na nic podobného vůbec nepomysleli. Feťáci je používají jako stoly nejen když si chtějí šlehnout, ale i v momentě, kdy drogy rozbalují a rozdrtí. Takže znovu - buďte opatrní,“ dodala žena, která se sama se závislostí prala.