Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kdy vévodkyně Meghan porodí? Británie žije novým datem

Meghan Markleová
Meghan Markleová
Foto: Instagram

Porod britské vévodkyně Meghan je ostře sledován novináři i veřejností z celého světa. Původní datum 28. dubna se zatím nepotvrdilo a vše nasvědčuje tomu, že nový královský potomek stále není na světě. To by se tento týden ale mohlo změnit.

Časopis People upozornil na nepodložené informace, které se objevují ohledně porodu vévodkyně Meghan. O jedno pozdvižení se například postaral sám královský palác, který v pondělí zveřejnil fotografii dítěte.

Díky tomu někteří lidé věřili, že nový královský potomek je již na světě. Leč tomu tak nebylo. Na fotografii byla Sophie, hraběnka z Wessexu. Oficiální kanály tak neposkytly žádné indicie k tomu, kdy k porodu dojde nebo jestli už proběhl.

Podle britského serveru Evening Standard se ale zdá, že o víkendu se k porodu neschylovalo. Ačkoliv se původně hovořilo o neděli jako o termínu porodu, princ Harry byl v ten den spatřen na londýnském maratonu. Server usuzuje, že kdyby se porod blížil nebo probíhal, byl by raději u něj, než na veřejnosti.

I další britská média se přiklánějí k variantě, že nový královský potomek ještě nepřišel na svět. Hojně ale přetřásají nové datum, kdy by k porodu mohlo dojít. A tím je čtvrtek druhého května. Ostatně na tento den se odkazují i sázkové kanceláře.

Témata:  Velká Británie Meghan Markleová

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy