Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Svatba roku? Kuchařová a Brzobohatý si řekli své "ano"

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová
Foto: Korzo

Praha - Dnes nastal velký den pro modelku Taťánu Kuchařovou a herce a muzikanta Ondřeje Brzobohatého, který se před pár dny přejmenoval na Ondřeje B. Gregora.

Už před pár týdny vyšla najevo utajovaná svatba Taťány Kuchařové a Ondřeje B. Gregora, kteří tím stvrdí svůj tříletý vztah. Svatební obřad probíhá v Praze ve Strahovském klášteře, ve kterém se už ve středu sešli svatebčané i s ženichem a nevěstou, aby mohla proběhnout tajná zkouška.

Po včerejší generálce budoucí novomanželé strávili noc v hotelu Alchymist, ale každý na jiném místě. Ženich v Alchymist Nosticova, nevěsta v Alchymist Sněmovní. Tam je pak oba dva už od rána připravovali k obřadu.

Partneři přijeli na místo odděleně. Při výstupu z aut bodyguardi roztáhli několik deštníků a budoucí manželé rychle namířili do kláštera. Ochranka se ohrazovala na fotografy, aby uhnuli a bránili před pořízením fotografií.

Družičky doprovází nevěstu v krásných fialových šatech a s květinovými věnečky ve vlasech. Věneček také zvolila sama nevěsta.

Mezi prvními hosty byla Rola Brzobohatá, sestra Ondřeje, a také Tánina rodina – rodiče a její dvě sestry. Na svatbu také dorazil režisér Ondřej Strach, Hana Gregorová, matka ženicha, která v současnosti randí s mladým přítelem.

Mezi dalšími hosty jsou například Marta Jandová s rodinnou, moderátor Libor Bouček, plastický chirurg Jan Měšťák, partner Táni Kuchařové ze StarDance Jan Onder, zpěvák Matěj Ruppert z kapely Monkey Business a další.

Témata:  Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová svatba

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy