Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Netradiční závislost, žena potřebuje sexuální styk 10x denně. Jak to zvládá přítel?

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Londýn - Pro někoho vzrušující představa, pro ni problém, se kterým se všemožně snaží bojovat. Britka Sami Waltonová trpí hodně zvláštní závislostí - je v zajetí svých vlastních sexuálních tužeb.

Někdo má problémy s alkoholem, jiný holduje drogám. Potíže, se kterými se potýká devětadvacetiletá Sami, se proti tomu mohou zdát banální, jí ale téměř zničily život. Sex potřebuje i desetkrát denně a ani její partner jí ho není schopen tak často poskytovat, píše britský Mirror.

Do administrativní pracovnice byste nejspíš ani neřekli, že je takovou sexuální ďáblicí, ona ale trpí. "Většina lidí si myslí, že je skvělé mít partnera, který potřebuje tolik sexu, žádný z mých předchozích partnerů to ale nezvládl," svěřila se žena.

Se svým současným partnerem Jamesem je už čtyři roky. "Jsem ráda, že se mnou James dokáže držet krok a nesoudí mě," řekla Sami. "V prvních dnech jsem se cítil, jako bych vyhrál v loterii. Teď, když jsem starší, je to trochu vyčerpávající, ale snažím se Sami pomoct," popsal James. Když je moc unavený, se závislostí jí pomůže sbírka erotických pomůcek v hodnotě 1500 liber (bezmála 50 tisíc korun).

Problémy se u ní objevily, když jí bylo asi dvacet. Tehdy se rozešla s dlouhodobým přítelem a rozhodla se, že bude cestovat po světě a experimentovat s muži i ženami. Jenže její život se vymknul kontrole a ona kromě stálých milenců začala spát i s úplně cizími lidmi.

Vše se změnilo před šesti lety, když se probudila stovky kilometrů od domova a uvědomila si, že má skutečný problém. Přišla o práci i o přátele a konečně se rozhodla zajít k doktorovi. O šest měsíců později se situace obrátila k lepšímu, když se přes společného známého seznámila s Jamesem. A ten je prý lepší než stovka doktorů.

Témata:  ženy zdraví pohlavní styk

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy