Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena si chtěla pořádně užít. Při milostných hrátkách ale doslova přišla o hlavu

Erotika, sex
Erotika, sex
Foto: Pixmac

Moskva - Vášnivá Ruska měla zvláštní úchylku, která ji nutila vyhledávat krajně nebezpečné situace. A jinak tomu nebylo ani u sexu. Aby si dokázala pohlavní styk pořádně užít, potřebovala adrenalin. Tentokrát ale své nároky přehnala a to ji stálo hlavu a život.

Hrozivá nehoda se stala v Burhatské republice na východní Sibiři. Ruska tak moc toužila po adrenalinovém sexu, že přesvědčila milence k nebezpečným erotických hrátkám přímo na kolejích Transsibiřské magistrály. To ale byla obrovská chyba.

Pár sice mohl chvíli vesele a nerušeně skotačit, netrvalo ale dlouho a ozvalo se varovné troubení. Na dovádějící dvojici se hnal velkou rychlostí vlak.

Žena se sice nakonec vzpamatovala a chtěla z kolejiště prchnout, v tu chvíli ale byla zrovna nahoře a nestihla se zvednout dostatečně rychle. Projíždějící vlak jí urazil hlavu.

Milenec sice dovádění přežil, hrozivý výjev ale bude mít zřejmě ještě hodně dlouho před očima. Doteď se nemůže pořádně vzpamatovat. "Kdyby zůstala v původní poloze, mohla zůstat naživu," řekl novinářům zdroj ze společnosti Russian Railways.

Podle místních médií se jednalo o dva bezdomovce. Oba pravděpodobně pili, informoval deník The Siberian Times.

Témata:  Rusko pohlavní styk neštěstí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy