Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jiřina Bohdalová a přirovnání, které je urážkou. Co řekl Honza Musil?

Jiřina Bohdalová na KVIFF 2024 Fotogalerie +4
Jiřina Bohdalová na KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Snad žádná herečka nemá v Česku takovou pozici jako Jiřina Bohdalová. Dá se říct, že je až nedotknutelná. Proto v těchto dnech lidé nechápou, čeho se dopustil moderátor Honza Musil, když mluvil o svém televizním pořadu. 

Jiřina Bohdalová si nedávno prošla zdravotními potížemi, které tentokrát nijak neovlivnily její hereckou kariéru. V minulosti totiž kvůli zdraví a na doporučení lékařů přestala s divadlem. Aktuálně tak už jen natáčí pro film a televizi. 

Na TV Barrandov se v nedávné době opět vrátil Jan Musil, který čekal na odchod Jaromíra Soukupa, s nímž bylo těžké se dohodnout. Známý moderátor stojí za pořadem Nebezpečné vztahy, jehož tajemství se rozhodl prozradit. Při té příležitosti ale pronesl slova, která se zdají být urážkou nejslavnější české herečky.

Musil trvá na tom, že příběhy z pořadu vycházejí ze skutečnosti, ale televizní protagonisté nejsou vždy reálnými aktéry. Televize si podle jeho slov vypomáhá komparsem.

"Proto se opakují někteří lidé, proto jsou to komparzisté. Ale je to úplně běžná věc pro takový typ formátu pořadu. To nemá jen naše televize. Jsou různé jiné, které mají skriptování pořady s herci či komparzisty, a ti se pak objevují na různých místech," řekl Musil pro extra.cz.

Následně se moderátor dopustil šokujícího srovnání. "Je to jako když bude Jiřinka Bohdalová hrát v seriálu na Primě a pak na Nově zase jinou postavu," poznamenal něco, co spoustu lidí rozhodně zvedne ze židle. 

Témata:  Jiřina Bohdalová Jan Musil

Související

Aktuálně se děje

20. prosince 2025 17:31

20. prosince 2025 11:16

Bramborový salát: 5 tipů, jak dosáhnout nejlepší chuti

Příprava dokonalého bramborového salátu je pro mnoho českých domácností rituálem, který doprovází nejen Vánoce, ale i rodinné oslavy či letní grilování. Přestože má každá rodina svůj vlastní recept, existuje několik osvědčených postupů, které dokážou pozvednout výsledek o úroveň výše. Klíčem k úspěchu je nejen správný výběr surovin, ale také precizní načasování a trpělivost při dochucování. Následujících pět tipů vám pomůže dosáhnout vyvážené chuti a ideální textury.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy