Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vilma Cibulková může být pyšná. Dcera zvládla boj s démony

Vilma Cibulková
Vilma Cibulková
Foto: Česká televize

Vilmu Cibulkovou vnímají lidé především jako herečku a až tak nevědí, čím si prošla jako maminka se svou dcerou. Jejich vztah poznamenala závislost na drogách, která je však naštěstí minulostí. 

Dvakrát byla Cibulková ve svém životě vdaná. Z prvního manželství má dceru Šimonu, jejíž vztahy se slavnou matkou jsou z dlouhodobého hlediska komplikovaná. Jako puberťačka se totiž stala závislou na drogách, až se před více než deseti lety ocitla na ulici. Nyní ale vyšlo najevo, že už je z nejhoršího venku. 

Šimona Rychtaříková se za covidové pandemie pustila do výroby domácích paštik. Dnes s nimi slaví takový úspěch, že si otevřela vlastní řemeslný podnik v centru Olomouce. Maminka tak na ni může být právem hrdá.

"Mám ráda maso, baví mě je péct, různě ochucovat a připravovat z něj paštiky. K tomu, abych si před třemi lety otevřela vlastní obchůdek, mě inspiroval můj tatínek, bývalý šéf i kamarádka. Paštikárnu jsem pojmenovala po panu Ragueneau, což je paštikář z mého oblíbeného Cyrana z Bergeracu," řekla letos Šimona pro Deník. 

Připomeňme, že Cibulková byla vdaná také za hereckého kolegu Miroslava Etzlera. Nedávno se potkali v rolích manželů na seriálovém natáčení, což Etzler potvrdil v Show Jana Krause. "Když mě oslovili na natáčení, já měl přirozený úsměv. Pak padlo jméno mé manželky a to říkali, že se netvářím dobře," uvedl s tím, že současné partnerce čtyři měsíce tajil, s kým vlastně tou dobou natáčí.

"Ona říkala: 'Kdo hraje tu tvoji ženu?' a já, že ji pořád nevybrali. Jednou za mnou přišla, že četla, že to hraje Cibulková. A ona ví, že to nebyl úplně harmonický rozchod," dodal.

Témata:  Vilma Cibulková

Související

Aktuálně se děje

20. prosince 2025 17:31

20. prosince 2025 11:16

Bramborový salát: 5 tipů, jak dosáhnout nejlepší chuti

Příprava dokonalého bramborového salátu je pro mnoho českých domácností rituálem, který doprovází nejen Vánoce, ale i rodinné oslavy či letní grilování. Přestože má každá rodina svůj vlastní recept, existuje několik osvědčených postupů, které dokážou pozvednout výsledek o úroveň výše. Klíčem k úspěchu je nejen správný výběr surovin, ale také precizní načasování a trpělivost při dochucování. Následujících pět tipů vám pomůže dosáhnout vyvážené chuti a ideální textury.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy