Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump uvízl kvůli bodyguardům ve výtahu, musel čekat na hasiče

Donald Trump
Donald Trump
Foto: Reprofoto YouTube

Washington - Ochranka zavařila prezidentskému kandidátovi Donaldu Trumpovi. Zasekl se kvůli svým bodyguardům ve výtahu a museli zasahovat hasiči. Nakonec se Trump dostal z výtahu po žebříku, informuje agentura AP.

Incident se stal v pátek odpoledne v hotelu v Coloradu a kromě Trumpa ve výtahu uvízlo asi deset lidí. Zasekli se mezi prvním a druhým patrem vinou ochranky prezidentského kandidáta.

Z nešťastné situace všem museli pomoci přivolaní hasiči, kteří také o zásahu informovali ve svém tiskovém prohlášení. Hasiči se dovnitř výtahu museli probojovat jeho střechou a lidem pak podali žebřík. Po něm se všichni evakuovali a z výtahové šachty vylezli do druhého patra.

Nikomu se nic nestalo a neutrpěla ani pověst hotelu. Později se totiž ukázalo, že chybovala ochranka Donalda Trumpa. Bodyguardi sice výtah předem prověřili, ale byli až příliš paranoidní a chtěli mít nad strojem manuální kontrolu. Její přepínač ale zapnuli ve chvíli, kdy už výtah jel a to ho zastavilo.

Témata:  Donald Trump USA

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy