Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž souložil s kozou, policie ho obvinila z týrání

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Londýn - Pětašedesátiletý muž chová zvířata dlouhá léta. Nikdo ale netušil o jeho úchylce, dokud ho při sexu s kozou nepřistihli dva sousedé. Naprosto šokovaní z toho, co vidí, zavolali policii.

Freddie Wadsworth, který v americkém Douglasville chová desítky zvířat už mnoho let, čelí obvinění z týrání zvířat. Manželé, kteří s ním sousedí, ho minulý pátek přistihli při sexu s kozou.

65letý muž si se zvířetem "užíval" přímo za denního světla. Sousedé ho viděli jasně i proto, že bydlí jen naproti. "Jeden ze svědků zavolal na linku 911 a nahlásil, že 'muž naproti právě souloží s kozou'," sdělil portálu TSG seržant Ashley Henson.

"Obětí byla bílá samice kozy. Wadsworth má zvířat několik," dodal policista. Na místo vyrazila hlídka a případ nejdříve vyhodnotila jako exhibicionismus. "Kód pro interakci muže s kozou opravdu nemáme," vysvětlil Henson.

Muže zatkli a obvinili z týrání zvířat. Policie pak Wadswortha propustila na kauci 1300 dolarů (asi 30 tisíc korun) a stíhá ho na svobodě. Wadsworthovi hrozí až pět let vězení.

Témata:  týrání zvířat kozy

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy