Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čech přistál s vrtulníkem u pumpy. Natankoval a odletěl

Benzinky, ilustrační fotografie
Benzinky, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Bratislava - Neobvyklá podívaná čekala na zákazníky benzínky ve slovenské obci Valaská v okresu Brezno. Přistál u ní vrtulník. Pilot tam na ližiny namontoval kolečka, dotlačil helikoptéru na pumpu, natankoval a odletěl.

"Natankoval 130 litrů a odletěl," řekla televizi Markíza zaměstnankyně benzínky. Vrtulník doprovázelo asistenční vozidlo. Zaměstnanci benzinky tvrdí, že pilot provoz jejich zařízení neohrozil a ostatní zákazníci nebyli omezeni.

Helikoptéra byla označena imatrikulací začínající na písmena OK, což značí registrační značku přidělenou v Česku. Podle slovenských médií je tedy pilot pravděpodobně Čech.

Není to poprvé, co pilot na této benzínce tankoval. Tehdy však přistál na louce a benzín naplnil do bandasek. Tentokrát vše ještě o něco vylepšil.

Témata:  Slovensko Češi benzinky

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy