reklama

Baby nebude sedět v koutě. Právě podle hlášky z Hříšného tance pojmenovali Betty a Del Thompsonovi svou kočičku. A vášnivou náturu potvrdila i minulý týden, kdy v kanadské Victorii napadla sedm pitbulů i jejich majitelek.

Skupina několika žen venčila psy na trávníků před domem, kde Baby žije už šestnáct let. A právě to ji rozčílilo. "Naše kočka je hodně ochranářská, brání mě. Když se zvedla a běžela tím směrem, křičela jsem: 'Běžte s těmi psy pryč, mám tu kočku'," popsala pro televizi CTV Vancouver Betty.

Buď ale varování přišlo moc pozdě, nebo ho pejskaři ignorovali jako směšné. Jen o několik vteřin později už Baby létala vzduchem a útočila hlavně na psí oči a čumák. Kousala a škrábala, dokud ji nezastavila jedna z majitelek, Kyla Groverová.

"Celou noc jsem strávila na pohotovosti, kočičí kousance jsou ošklivé," uvedla Kyla pro deník Vancouver Sun. Několik psů skončilo u veterináře - včetně fenky jménem Bandita. Fotky jejích zranění sdílela na Facebooku majitelka Javiera Catalina Rodriguezová.

"Normálně nevidíte sedm takových psů pohromadě. Je to hodně zastrašující, i když jste jenom chodec a snažíte se třeba projít s kočárkem," hájil svou kočku Del. I přesto manželský pár zaplatil 222 dolarů (přes 5 tisíc korun) za ošetření u veterináře i účet z nemocnice.