Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Americká policie zatkla Vladimira Putina kvůli výtržnostem

Jednotka SWAT zasahuje v Miami proti střelci
Jednotka SWAT zasahuje v Miami proti střelci
Foto: CNN

Miami - Vladimir Putin na Floridě ztropil několik výtržností a stanul před americkým soudem. Za normálních okolností by se něco takového zapsalo velkými písmeny do historie a šlo by o zprávu roku, ne-li desetiletí. Přesto je tomu tak - Vladimir Putin v pondělí stanul na Floridě před soudem...

Vladimir Putin před americkým soudem? Ano, na Floridě soudí Vladimira Putina. Nejde ovšem o ruského prezidenta, ale o domácího výtržníka z West Palm Beach. A pokud by to ještě stále nebylo jasné, tenhle "americký" Putin je černoch. S ruským prezidentem má společné jen jméno. Infomruje o tom například web cbs12.com.

Vladimir Putin arrested at Publix.https://t.co/gjOgbBrCBB

— WPEC CBS12 News (@CBS12) 30. srpna 2016

 

Vladimir Putin se dopustil výtržnosti v supermarketu v centru West Palm Beach. Křičel na tamní zaměstnance a přestože ho manažeři vyzývali k odchodu, neměl se k němu a odmítl to. Proto zavolali policii.

Z kusých zpráv zatím není jasné, proč se Vladimir Putin tak rozčílil. Policistům jen řekl, že promeškal odvoz. Zřejmě ale příliš dobře s policisty nespolupracoval, protože před soudem čelí i obvinění z obstrukcí a maření výkonu policie.

Témata:  USA Vladimír Putin policie USA

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 10:28

V noci Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny

V noci na dnešek Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny, což způsobilo poškození zařízení a zranění alespoň jednoho pracovníka. Oznámil to podle ukrajinských médií ministr energetiky Herman Haluščenko. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy