Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Místo kondomu použili sáček, oba skončili v nemocnici

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Hanoj - Nezkušená studentka se rozhodla pro sex s ještě méně zkušeným spolužákem. Použili ale neobvyklou ochranu a jejich soulož skončila katastrofou. Oba museli na pohotovost.

Dívka z Vietnamu se po dlouhém vztahu rozhodla přijít o panenství se spolužákem, který byl také panic. Všechno se ale zvrtlo, když si chlapec zapomněl prezervativ. Místo kondomu proto použil igelitový sáček.

S odřeninami a krvácením skončili nakonec oba v nemocnici, kde jim lékaři nasadili antibiotika. "Šlo o vysokoškolské studenty, kteří pocházeli z Vietnamu. Muž se příliš styděl vyjít ven a koupit kondomy v nějakém obchodě," upřesnil doktor Nguyen The Luong z hanojské nemocnice.

Podobné případy jsou ve Vietnamu poměrně časté. Průzkum hanojské univerzity mezi 2700 studenty ze 6 různých škol ukázal, že jen třetina z nich použila při první souloži prezervativ. Asi čtvrtina pak uvedla, že koupi ochrany považuje za trapnou a ponižující.

Lékaři proto dlouhodobě varují, že igelitové nebo plastové sáčky jsou jako ochrana naprosto nevhodné. Oproti kondomu nejsou elastické ani lubrikované a mohou způsobit vážná poranění.

Témata:  muži kondomy pohlavní styk

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 11:50

WHO hovoří o globální pandemii. Obává se šíření ptačí chřipky

Světová zdravotnická organizace (WHO) vyjádřila znepokojení nad šířením ptačí chřipky (H5N1) na nové živočišné druhy a lidi. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy