Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Šedesátiletý pedofil počmáral vězeňskou celu příběhy o Maddie, policie prověřuje jeho spojitost s únosem

Australská vlajka
Australská vlajka
Foto: Pixabay

Sydney - Sexuální kontakt s Madeleine McCannovou detailně popsal australský pedofil Sonny Day. Místní policie a soud tak začaly prověřovat, zda může mít spojitost se zmizením holčičky v roce 2007 v Portugalsku. Tehdy čtyřletá Maddie zmizela z pokoju rodičů, kteří zde byli na rodinné dovolené.

Australská policie prověřuje Daye, zda nemá spojitost se zmizením Madeleine McCannové. Ve své vězeňské cele totiž sepsal texty popisující sexuální styky s anglickou holčičkou, která se rodičům ztratila v roce 2007 v Portugalsku.

Šedesátiletý Tasmánec byl ve vězení v Hobartu v letech 2012 a 2015. Na stěnách, zespodu stolu i na kouscích papíru byly nalezeny příběhy, které sepsal po dobu svého pobytu za mřížemi, píše deník The Sun.

Muž ve svých podrobných poznámkách popisoval sexuální fantazie o Madeleine McCannové a také o Williamovi Tyrellovi, který zmizel z domu babičky v Novém Jižním Walesu v roce 2014.

Vyšetřovatel nejvyššího soudu Tasmánie dospěl k závěru, že Sonny Day je psychicky nemocný a sepsané příběhy jsou smyšlené. Muž už v minulosti byl odsouzený za přechovávání a šíření dětské pornografie. Příští týden ho čeká za stejné skutky další soud. William Tyrell ani Maddie McCannová nebyli nikdy nalezeni.

Témata:  Austrálie únos Madeleine McCannové pedofilové

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy