Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Hororová dovolená. Gang Afričanů noži a lahvemi zaútočil na turisty

Rodinná dovolená se změnila v horor
Rodinná dovolená se změnila v horor
Foto: YouTube

San Antonio (Ibiza) – V horor se pro britskou rodinu změnila dovolená na španělské Ibize. Podle britských médií byli hned první den otec a jeho dva synové-dvojčata pobodáni a okradeni skupinou Senegalců. Gang na ně vytáhl nože a rozbité skleněné lahve, jeden z Britů byl údajně bodnut do krku.

Britská rodina byla brutálně napadena a okradena hned první den své dovolené. Muži se pohybovali v rušné čtvrti West End ve městě San Antonio, když je napadli senegalští kriminálníci s noži a rozbitými skleněnými lahvemi. Jedné ze svých obětí strhli řetízek a zlatý prsten. Zprávu přinesly servery Daily Mail nebo Express.

Na internetu se objevilo video, které ukazuje, že bezprostředně po loupeži se přímo na ulici strhla rvačka. Jeden z násilníků použil jako zbraň židli. Podle britských bulvárních médií byl jeden turista bodnut do krku, další si odnesl rány z toho, jak mu výtržník o hlavu a záda rozbil skleněnou lahev. Turisté měli bodná i sečná zranění, museli být ošetřeni v nemocnici, nešlo prý však o zranění ohrožující život.

K útoku došlo v časných ranních hodinách v blízkosti hotelu Orvay, čin na mobil natočil další turista. Záběry byly později doručeny na policii a vyšetřovatelům pomohly při identifikaci útočníků, kteří byli následně zatčení. Oba dva podezřelí (37 a 42) jsou senegalského původu. Obviněni byli trestných činů násilné loupeže, zastrašování a z útoku nožem.

Témata:  útok krimi Španělsko

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy