Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trumpova herecká kariéra: Ve kterých filmech a seriálech si nový prezident USA zahrál?

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Facebook

New York - Donald Trump není jen realitní magnát, miliardář a nový prezident Spojených států. Je také příležitostný herec malých rolí, a tu nejznámější z nich předvedl v populárním rodinném filmu Sám Doma.

Ruku na srdce, Trump zřejmě Hollywood nikdy nedobyje a pro Oscara si jen tak nepůjde. I přesto je možné spatřit ho v řadě populárních filmů a seriálů, byť se v nich objevil třeba jen jednou.

Jeho asi nejznámější "role" je ve filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku, kde si zahrál návštěvníka hotelu, který pomohl malému Kevinovi najít cestu. Pravda, od uvedení filmu do kin uplynulo 24 let a představitel Kevina Macaulay Culkin se za tu dobu pořádně změnil, Trump však moc ne.

Malou roli měl Trump i v populárním seriálu Chůva k pohledání. Příběhy chůvy Fran Fine jsou i v Česku relativně populární a řada diváků tak měla možnost Trumpa spatřit ještě dříve, než se začalo hovořit o jeho kandidatuře.

Dalším nejen v Česku populárním seriálem jsou Všichni starostovi muži. I zde si Trump zahrál malou roli, stejně tak jako v seriálu Sex ve městě. Dalšího velkého angažmá se mu dostalo například ve filmu Zoolander, kde vystoupil i se svou partnerkou Melanií.

Témata:  Donald Trump filmy seriály

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy