Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: On hlasoval pro Trumpa, nakopejte mu p*del. Skupina černochů zbila muže kvůli volbám

Skupina černochů zbila muže kvůli volbám
Skupina černochů zbila muže kvůli volbám
Foto: YouTube

Washington – Ze Spojených států přichází od vyhlášení výsledků voleb informace o demonstrantech, kteří se vydali do ulic některých amerických měst na protest proti zvolení Donalda Trumpa. Jak ale ukazuje následující video, v některých případech je situace ještě horší.

Na internetu se objevilo video, které zachycuje staršího bílého muže, kterého v Chicagu napadli dva mladíci černé pleti. Nejprve ho zbili a pak mu ukradli auto. To vše údajně proto, že „hlasoval pro Donalda Trumpa". Píše to server Chicago Sun Times.

Záběry, které se objevily na YouTube, zachycují několik mužů a ženu, která křičí: „On hlasoval Trumpa, nakopejte mu p*del!". Je také slyšet, jak přihlížející říkají: „nehlasuj pro Trumpa" a „za ty s*ačky zaplatíš". U toho se smějí.

Bílý muž v modré bundě a kalhotách byl sražen na zem a několikrát kopnut, nakonec se mu podaří dostat na nohy. Snaží se dostat zpátky do svého auta, pak ale musí čelit dalším ranám. Muž, zřejmě ve věku kolem 50 let, dostane několik ran do obličeje a padá na své auto.

Incidentem, který se stal v oblasti North Lawndale, už se zabývá chicagská policie. Nikdo ale zatím nebyl zatčen. Podle Chicago SunTimes napadený muž řekl důstojníkům, že byl zbit, když se se třemi muži a dvěma ženami hádal kvůli dopravní situaci. Oběť musela být hospitalizována.

Témata:  USA Donald Trump

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 11:15

USA oznámí dlouhodobou pomoc pro Ukrajinu v hodnotě šest miliard dolarů

V pátek se Spojené státy chystají oznámit dlouhodobou vojenskou pomoc pro Ukrajinu v hodnotě šest miliard dolarů, zahrnující munici pro systémy protivzdušné obrany. Informovala o tom agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy