Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hanebný a drzí, města v plamenech, třetí antikrist. Nostradamova věštba předurčila Trumpovo vítězství

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Pixabay

Washington - Konspirační teoretici mají žně. Zatímco věštba baby Vangy o tom, že posledním prezidentem USA bude Barack Obama, se nenaplnila, proroctví prastarého Nostradama se vyplnilo beze zbytku. "Velký a hanebný" velitel armády je totiž skutečně tady.

Samozřejmě, je potřeba brát jakoukoliv více či méně reálnou věštbu s rezervou. Ukázal to příklad bulharské vědmy "baby" Vangy, která sice předpověděla například Stalinův konec, smrt princezny Diany, 11. září, nebo uprchlickou krizi, v případě amerického prezidenta se však zmýlila.

Předpověděla totiž, že Barack Obama bude posledním prezidentem USA. Vzhledem k proběhlým volbám se však dá říct, že její věštba se zde nesetkala s účinkem.

Kdo se neopak strefil je Nostradamus, který prý Trumpův úspěch předpověděl už v šestnáctém století. Jeho fanoušci a zahraniční portály tvrdí, že ve své věštbě Quatrain 81 píše: "Velký, hanebný a drzý. Bude zvolen velitelem armády. Jeho tvrzení jsou smělá. Mosty jsou v plamenech, města se třesou strachy."

Jak vidno, výše uvedená slova by na Trumpa opravdu seděla. Realitní magnát větší postavy si nebere servítky a svým vystupováním a komunikací pobouřil řadu Američanů. O jeho zvolení ale hovoří i další věštby. Jedna z nich uvádí, že "falešná trouba ukrývající šílenství změní zákony."

Není bez zajímavosti, že trouba neboli trubka je v anglickém jazyce překládáno jako "trumpet", a toto slovo má k Trumpovi relativně blízko.

Veštba Quatrain 50 pro změnu tvrdí, že "v republice velkého města propuknou vojenské operace, které nařídí ona trouba. To povede k obavám vypuknutí války". I tato část by na Trumpa relativně seděla.

Samozřejmě výkladů této věštby a mnohých dalších může být nespočet a nelze s jistotou říci, jestli měl Nostradamus na mysli právě Trumpa. Co však je jisté je, že jeho příznivci a konspirační teoretici mají v tuto chvíli žně. Trumpa totiž považují za třetího antikrista. Nostradamus totiž už dříve předpověděl příchod Napoleona a Hitlera, ten třetí ale má být ze všech nejhorší.

Témata:  Donald Trump věštby

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 14:48

Sloužil 40 dní po smrti Navalného mši, Putinův spojenec kněze suspenodval

Ruská pravoslavná církev suspendovala kněze, který vedl smuteční mši za zesnulého kritika Kremlu Alexeje Navalného, ​​uvádí se v dekretu zveřejněném v úterý.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy