Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump se vydal na party. Neuvěříte, v jakém kostýmu

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Facebook

New York - Nastávající americký prezident Donald Trump se zúčastnil kostýmové party rodiny finančníka Roberta Mercera. Na akci nazvanou Padouši a hrdinové přišel v tmavém obleku.

Zatímco šéfka jeho volební kampaně Kellyane Conwayová šla za Supermanku, on šel prý sám za sebe. Informoval o tom server Politico.

Když se nově zvoleného amerického prezidenta a miliardáře Trumpa na večírku zeptali, za koho se převlékl, ukázal prý sám na sebe a řekl "za mě". Na party v soukromé rezidenci Roberta Mercera na Long Islandu dorazil Trump bez manželky i bez dětí.

Na večírku v domě ozdobeném vánočními dekoracemi zněla hudba zpěvaček Adele, Lady Gaga, Shakiry či Céline Dionové. Obsluhují personál a ochranka byli podle amerických médií oblečeni jako členové Armády spásy či motorkářského klanu Hell's Angels (Pekelní andělé).

Témata:  Donald Trump USA

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy