Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump prodává členské karty. K čemu jsou nikdo neví

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Facebook

Washington - Donald Trump opět prodává členské karty pro své příznivce. Výhody členství jsou stejně nejasné jako v případě členských karet, které se prodávaly v rámci předvolební kampaně. Otázkou však zůstává, proč k tomuto kroku budoucí prezident USA přistoupil. Úřadu se ujme 20. ledna 2017.

Informoval o tom dnes server Fortune.com. Karta s názvem "Oficiální inaugurační členská karta pro rok 2017" se prodává prostřednictvím internetové stránky Donaldjtrump.com.

Kartičku lze objednat za částku minimálně 35 dolarů. Členství začne platit po Trumpově inauguraci.

Vlastník inaugurační karty je odhodlán pomoci Trumpovi "vrátit Americe její velikost", jak stojí na jejím rubu. Karta vydávaná v rámci předvolební kampaně zase z majitele udělala "opravdového přítele" prezidentského kandidáta, který společně s ním "udělá vše proto", aby porazil "křiváckou Hillary".

Témata:  Donald Trump USA

Aktuálně se děje

10:59

Korupce v Rusku. Šojgu přijde o náměstka, soud ho poslal do vazby

Ruskem otřásá korupční aféra na nejvyšších místech. Moskevský soud ve středu poslal do vazby náměstka ministra obrany Sergeje Šojgua. Timur Ivanov byl zadržen v úterý pro podezření z braní úplatků, za což v případě odsouzení hrozí až 15 let vězení. O případu informují ruská média. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy