Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

CIA jde Trumpovi po krku. Chce ho zabít dřív, než usedne v Bílém domě. Z USA přišla velice znepokojivá slova

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Facebook

Washington – Americká Ústřední zpravodajská služba, známá jako CIA, se pokouší zabít nově zvoleného prezidenta Donalda Trumpa ještě předtím, než bude republikán v lednu uveden do svého úřadu. Tvrdí to americký konferenciér, moderátor radiových talkshows a známý konspirační teoretik Alex Jones.

Jones věří, že je agentura „neuvěřitelně zoufalá" a proto se snaží zlikvidovat nově zvoleného prezidenta, který se má ujmout funkce 20. ledna 2017. Tvrdí, že zprávy hovořící o tom, že má Trump úzké vazby na Kreml, jsou „velmi, velmi vážná a výmluvná znamení", že hrozí vražedné spiknutí. Jeho slova cituje server Express.

Jones, který spravuje například server Infowars, tvrdí: „Mohli by například využít cizí žoldnéře nebo jiné agentury, které se budou snažit zavraždit Donalda Trumpa. Právě teď jsou neuvěřitelně zoufalí, protože se chystá přivést pracovní místa zpět do Ameriky."

Trump podle něj představuje nejen pro CIA nebezpečí, protože chce „deaktivovat globalismus", čímž by zničil „celý jejich systém". „Takže je jasné, že je prezident v nebezpečí. Prezident musí nutně vědět, co se děje. Vím, že už absolvoval brífink," je přesvedčen moderátor.

Konspirační teoretik také uvádí, že „kriminální korporátní elementy" uvnitř CIA jdou přímo po Trumpovi. „Už se to hýbe, toto je nouzová výstraha, dámy a pánové. Snaží jít po prezidentovi a tak tvrdí, že je to cizí špion, aby zmařili vůli amerického lidu," uvedl Jones.

Témata:  Donald Trump USA CIA

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 19:13

Tesla propustí více než 10 % zaměstnanců. Prý kvůli růstu, experti ale varují před čínskou konkurencí

Tesla hodlá celosvětově propustit více než 10 % svých zaměstnanců, uvádí agentura Reuters s odkazem na interní dokumenty společnosti.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy