Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump chtěl na twitteru pochválit dceru, spletl si jméno

Donald Trump, 45. prezident USA
Donald Trump, 45. prezident USA
Foto: Reprofoto YouTube

New York/Londýn - Donald Trump vzbudil na twitteru další pozornost, tentokrát však nešlo o politiku. Pochvalný vzkaz adresovaný své dceři poslal omylem jiné Ivance. Vzkaz obdržela Ivanka Majicová z Brightonu v Anglii.

Trump přeposílal vzkaz, v němž jistý uživatel sítě napsal, že jeho dcera Ivanka je "skvělá žena se skutečným charakterem a úrovní". Uživatel ale použil spojení na jinou Ivanku a Trump chybu opakoval.

Majicová neváhala s trochu kousavou odpovědí. "A vy jste muž s ohromnou odpovědností. Doporučuji vám, abyste si dával větší pozor na twitter a abyste věnoval více času seznamování se s okolnostmi klimatických změn," vzkázala Trumpovi.

Designovaný prezident v předvolební kampani tvrdil, že globální oteplování je podvod, který si vymyslela Čína, aby poškodila americké hospodářství.

Témata:  Donald Trump X (dříve Twitter)

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy