Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Šéf letecké společnosti Qantas dostal dortem do obličeje

Australská vlajka
Australská vlajka
Foto: Pixabay

Perth - Projev šéfa australské letecké společnosti Qantas narušil postarší muž. Alanu Joyeceovi připlácl na obličej dort a beze slova odešel. Výtržníka zadržela ochranka, než dorazila policie.

Zatím není jasné, co muže k činu motivovalo. Joyce ve chvíli, kdy byl přerušen, mluvil o nedávném rozhodnutí Qantasu provozovat lety bez zastávky z Londýna do Perthu.

"Netuším, co to mělo znamenat," prohlásil Joyce před asi 500 přítomnými lidmi. K nastalé situaci se ale postavil čelem, a poté, co se v zákulisí krátce očistil, se vrátil na stupínek se slovy: "Jestli má ještě někdo dort, může si to se mnou vyřídit teď."

Šlehačkovým dortem do obličeje dostal například mediální magnát Rupert Murdoch, zakladatel firmy Microsoft Bill Gates či britský televizní moderátor Jeremy Clarkson.

Témata:  Quantas Airlines zajímavosti Austrálie

Aktuálně se děje

10. května 2024 8:44

Německo zvažuje proti Izraeli stejné kroky jako USA

Německý ministr obrany Boris Pistorius uvedl, že Berlín zvažuje podobné kroky jako Spojené státy, které pohrozily zastavením dodávek zbraní Izraeli, pokud by izraelské jednotky začaly s rozsáhlou operací ve městě Rafah na jihu palestinského Pásma Gazy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy