Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trapas v přímém přenosu: Moderátor BBC popadl ženu za ňadro

Vlajka Velké Británie
Vlajka Velké Británie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Bradford (Británie) – Velkou pozornost na sebe upoutal moderátor britské televize BBC Ben Brown. Hitem sociálních sítích se stalo video, na kterém popadl v přímém přenosu ženu za ňadro.

Brown se snažil zabránit jedné ženě v tom, aby narušila jeho rozhovor. Nechtěně ji přitom v přímém přenosu popadl za ňadro.

Stalo se tak ve chvíli, kdy moderátor na ulici zpovídal svého kolegu ohledně volebního programu labouristů, který dnes tato opoziční strana zveřejnila. Žena se ke dvojici přiblížila a začala něco říkat. Brown, který k ní byl otočený bokem, napřáhl ruku a chytil ji za ňadro, aby se nemohla dát přiblížit.

Dáma ve slunečních brýlích si to však nenechala líbit a novináře praštila do ramene. „Bylo to naprosto neúmyslné," hájil se později na twitteru Brown s tím, že se jen snažil o to, aby interview nebylo narušeno.

Témata:  Velká Británie BBC novináři

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 8:44

Izrael v noci zaútočil na Írán, tvrdí tisk

Izrael v noci na pátek zaútočil na Írán. Uvedla to americká média s tím, že jde o odvetu za jeho víkendový útok.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Hamás - zkratka pro Hnutí islámského odporu

Příměří s Hamásem se vzdaluje? Hnutí zvažuje stěhování z Kataru

Politické křídlo palestinského hnutí Hamás zvažuje přesun z Kataru, napsal americký deník The Wall Street Journal s odvoláním na své zdroje. Podle listu by stěhování zřejmě dále ohrozilo jednání o příměří mezi Hamásem a Izraelem, protože je zprostředkovává právě Katar, kde dlouhodobě pobývá lídr hnutí Ismáíl Haníja.