reklama

"Modlíme se za Arianu Grande a všechny její fanoušky v Manchesteru ve Spojeném království," uvedla na twitteru populární skupina Rascal Flatts.

"Jsem šokován zprávou přicházející z Velké Británie ... moje myšlenky jsou s fanoušky a rodinami v Manchesteru," napsala na sociální síť hvězda amerických rádií Ryan Seacrest.

"Představa nevinných koncertních návštěvníků, kteří ztrácejí svůj život, mě drásá. Modlím se za každého, za všechny," uvedla zpěvačka a herečka Demi Lovato.

"Naše modlitby směřují k obětem a jejich rodinám, které se účastní této tragédie v Manchesteru. Zůstaňte silní," vzkázal oblíbený herec Dwayne Johnson.

"Hrůzné. Moje myšlenky jsou s mladými oběťmi, kteří si jen přály vychutnávat hudbu se svými bližními," napsal na twitter japonský herec známý ze seriálu Star Trek George Takei.

"Právě jsem slyšel o explozi na koncertě Ariany. Modlím se za všechny," uvedl herec Blake Shelton.

"Žádná slova nemohou popsat, jak se cítím po tom, co se stalo v Manchesteru. Nechci věřit tomu, že svět, ve kterém žijeme, může být tak krutý," napsal americký zpěvák Bruno Mars.

"Moje myšlenky a modlitby jsou s lidmi z Manchesteru, se všemi postiženým, s Arianou Grande a její posádkou. Je to srdcervoucí," uvedla zpěvačka Pink.

"Jsme na turné půl míle daleko od výbuchu, ale v bezpečí. Šílený svět. Chopte se veškerého míru a lásky, které můžete," uvedl na twitteru herec a zpěvák John Stamos.

"Posílám modlitby všem kteří byli dnes v noci na koncertě Ariany Grande v Manchesteru," vzkázala populární herečka ze seriálu Sabrina - mladá čarodějnice Melissa Joan Hart.

"Přinejmenším 19 mrtvých při výbuchu na koncertě Ariany Grande v britské aréně. Všem posílám spoustu lásky," uvedla hvězda seriálu Ztracení Michelle Rodriguez.

"To, co se dnes večer stalo v Manchesteru, mi zlomilo srdce. Posílám lásku všem zúčastněným," napsal člen skupiny One Direction Harry Styles.

"Modlím se za všechny na koncertě Ariany Grande," uvedla na twitteru zpěvačka Katy Perry.