Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tiger Woods se brání: Pře jízdou jsem nepil, moje problémy způsobila reakce na léky

Policie USA
Policie USA
Foto: nj.com

Palm Beach - Za mé pondělní zatčením za řízení pod vlivem návykových látek nebyl alkohol, tvrdí americký golfista Tiger Woods. Policie dnes uvedla, že Woodse našla spícího za volantem jeho stojícího auta, jež mělo puštěný motor a zapnutá světla.

Bývalý první hráč světa, který se po svém propuštění na kauci v oficiálním prohlášení za incident omluvil, prohlásil, že problémy způsobila neočekávaná reakce na léky na předpis.

„Chci, aby veřejnost věděla, že v tom nebyl alkohol. To, co se stalo, byla neočekávaná reakce na předepsané léky. Neuvědomil jsem si, že mě může kombinace léků tak silně ovlivnit," uvedl. Policie v oficiální zprávě uvedla, že Woods nahlásil užití čtyř léků. Jedním z nich byl vicodin, což je lék na tišení bolesti.

Woods, kterému lékaři 20. dubna odstranili poškozenou meziobratlovou ploténku, byl zatčen v pondělí kolem třetí hodiny ranní nedaleko svého bydliště na Floridě. Po čtyřech hodinách byl na kauci propuštěn.

Když jej policisté našli, byl golfista byl zmatený, spolupracoval, ale mluvil mimořádně pomalu a nezřetelně. Testem střízlivosti na silnici neprošel, dechová zkouška však ukázala, že v těle neměl alkohol.

Témata:  Tiger Woods USA policie USA

Aktuálně se děje

30. dubna 2024 8:24

Při lyžování v rakouských horách zemřel český občan

V pondělí tragicky zahynul 66letý Čech při lyžování v rakouském horském středisku Kaprun. Uvedla to agentura APA, která uvádí, že Čech nepřežil srážku s 53letým Nizozemcem.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy