Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policista byl před dvěma roky zabit ve službě, teď se mu narodila dcera

Narozená miminka
Narozená miminka
Foto: Pixmac

New York - Newyorskému policistovi, kterého zavraždili během služby před více než dvěma a půl roky, se narodila dcera. Jeho žena využila spermatu, které lékaři policistovi v den smrti odebrali.

Americký policista WenJian Liu byl zastřelen při výkonu služby v New Yorku v prosinci roku 2014. V den jeho smrti požádala jeho manželka Sanny Liuová lékaře, aby zmrazili jeho sperma.

Odkazovala se na to, že s manželem plánovali založení rodiny. Toto sperma později použila k umělému oplodnění, informovala dnes agentura AFP.

„Po umělém oplodnění jsem otěhotněla a jednomu z přátel jsem řekla: 'Bude to holčička.'," uvedla Liuová, která v úterý porodila dceru Angelinu. Fotografie, kterou zveřejnila newyorská policie, ukazuje čerstvou matku s novorozenou dívku v čepici newyorské policie.

Zesnulému policistovi a otci malé Angeliny WenJianovi Liuovi bylo 32 let a strážcem zákona byl sedm let, když jej spolu se jeho kolegou Rafaelem Ramosem v policejním voze zastřelil útočník, který následně spáchal sebevraždu.

Témata:  USA policie USA děti

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy